Preguntes freqüents

El curs de la plataforma VialClic es pot adquirir online mitjançant pagament amb targeta de crèdit o dèbit o bé, a través de transferència al número de compte.

No. Tots els membres de la comunitat VialClic tindran un usuari i una contrasenya únics.

La plataforma d’ensenyament no requereix de pagament de matrícula. Es paga únicament pels temaris, els qüestionaris, els vídeos formatius i les tutories personalitzades, del nostre sistema d’ensenyament propi, però basat en el programa oficial de la DGT.

L’usuari disposarà de dos mesos com a màxim per aprovar la part teòrica. L’alumne pot acabar el curs abans, però si necessita de més temps, es pot ampliar el termini del curs pagant 29€ al mes.

Totes les preguntes estan extretes del temari oficial de la DGT, actualitzades setmanalment i revisades pel nostre equip de formadors.

L’alumne pot triar l’idioma (català o castellà) en què pot fer el curs i l’examen de la DGT.

Si ho necessites, pots adquirir més tutories de 30 minuts de durada, cadascuna pagant 39€ per tutoria extra.

Per qualsevol problema, teniu el suport de l’equip humà de VialClic, amb el que pots contactar mitjançant el correu electrònic hola@vialclic.com o per telèfon.

VialClic és una plataforma gestionada per formadors que segueixen l'evolució de tots els alumnes. L’import no inclou altres gestions com la presentació a l’examen o les taxes. Tot i així, des de VialClic es poden realitzar aquestes gestions a través del correu electrònic hola@vialclic.com

No. La part pràctica la podràs fer en qualsevol autoescola. Però si vols, te’n podem recomanar una! Contacta amb nosaltres hola@vialclic.com

No. Però per reforçar les dues parts de les què consta el curs hi ha la possibilitat d'assistir a masterclass presencials de 4 hores, a la nostra seu de Vilafranca (pots apuntar-te des de la mateixa plataforma) per 39€ la sessió.

No són classes magistrals com a l'escola. Són sessions molt participatives i dedicades a extreure el més important del temari. Només assistint-ne a un parell equival a revisar tot el contingut del curs.

Apunta't ara